BIOSATNIK.CZ

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

navody:recepty:zakladni_recept [2016/02/22 21:45]
zuzana
navody:recepty:zakladni_recept [2016/02/22 21:45] (current)
zuzana
Line 2: Line 2:
  
 Zjistila jsem, že každý cca půlrok změním můj základní recept na chleba. Není to nijak plánované,​ často se to stane tak, že mi nějaká mouka dojde nebo koupím omylem např. pšeničnou chlebovou namísto žitné chlebové.... Zjistila jsem, že každý cca půlrok změním můj základní recept na chleba. Není to nijak plánované,​ často se to stane tak, že mi nějaká mouka dojde nebo koupím omylem např. pšeničnou chlebovou namísto žitné chlebové....
-\\ 
 \\ \\
 ===Tady jeden recept na čistě žitný chleba:=== ===Tady jeden recept na čistě žitný chleba:===
Line 13: Line 12:
   * 250 g kvásku (kvásku může být plus mínus 170-270g a podle toho se pak liší množství vody)   * 250 g kvásku (kvásku může být plus mínus 170-270g a podle toho se pak liší množství vody)
   * 500 g vody - přidávat postupně aby vzniklo husté těsto   * 500 g vody - přidávat postupně aby vzniklo husté těsto
-\\ 
 \\ \\
 ===Recept na žitno-pšeničný chleba s výpočtem:​=== ===Recept na žitno-pšeničný chleba s výpočtem:​===